START PAKET – registrirajte domenu na vrijeme

START PAKET – registrirajte domenu na vrijeme

Ime domene je u današnje vrijeme stvarna vrijednost, pokušate li na .com domeni pronaći neki smisleni pojam na engleskom jeziku koji bi mogao biti naziv Vaše domene već godinama nećete imati sreće. Taj slučaj se upravo događa i sa .hr domenama uz bitnu razliku da za vršnu HR domenu morate biti pravna osoba kako bi je registrirali, ali ni to ne znači puno ako znamo da u Hrvatskoj ima preko 105 000 obrta i više od 80 000 aktivnih trgovačkih društava i tko zna koliko udruga… svi oni imaju pravo na registraciju HR domene i ako to učine prije Vas i registriraju ime domene koje ste imali u planu registrirati na svoj obrt ili firmu upravo ste ostali bez dobre domene.

Zato da bi imali miran san i sigurnu domenu registrirajte je na vrijeme.

Čak i ako nemate namjeru krenuti u izradu internet stranica ništa Vas ne sprječava da registrirate svoju domenu na vrijeme.

Start paket!

Svakako provjerite?!?
Minimalna investicijamaksimalna prezentacija

WEB HOSTING

Hosting paketi su definirani na način da zadovolje većinu potreba različitih profila korisnika, a ukoliko želite mijenjati bilo koju stavku iz specifikacije osnovnih paketa, za Vas ćemo kreirati Vaš osobni paket koji će sadržavati točno ono što želite, a uz to ćete smanjiti svoje troškove. opširnije

Kontaktirajte nas

  • Put gimnazije 39, 22000 Šibenik
  • 022 200-456
  • 098 167 69 60

Live support

Ako imate upit vezan uz naše usluge kontaktirajte nas preko chat sustava podrške uživo. Ako smo trenutno offline ostavite nam poruku.
© 2013. - 2020. PRO WEB - All Rights Reserved