Dobrodošli u naš studio u kojem oblikujemo internetske stranice, registriramo domene te integriramo QR inovacije za kafiće i uzbudljive live streaming usluge. Naš fokus je stvaranje jedinstvene sinergije između tehnologije i kreativnosti, gradeći tvoj online identitet korak po korak. Od personaliziranih domena do dinamičnog live streaming iskustva, pružamo rješenja koja ostavljaju neizbrisiv trag na internetu. Pridruži nam se i zajedno oblikujmo Vašu digitalnu priču!

WebDizajn

macbook-left

Povoljan i super moderan web dizajn čeka vas ovdje! 

Sa više od 20 godina iskustva, naša povoljna i super moderna usluga web dizajna je nepogrešiv izbor. Kroz preko 300 uspješnih projekata i zadovoljnih klijenata, garantiramo vrhunsku kvalitetu. Kliknite sada i osigurajte svoje mjesto u digitalnom svijetu!

Ostale usluge

Web hosting

Pouzdan web hosting, prilagođen vašim potrebama, osigurava stabilnost i brzinu za vašu online prisutnost.

Live video streaming

Povezujući vas s publikom diljem svijeta. Iskusite trenutne reakcije, komentare i interakciju, stvarajući dinamično i angažirajuće iskustvo.

Registracija domena

Ključni korak ka izgradnji tvoje online prisutnosti. Odaberi jedinstveno ime koje odražava tvoj identitet, a mi ćemo ti pomoći da tvoja web adresa postane stvarnost.

Radio streaming

Kreirajte svoj radio program - dodajte svoj pečat na internetu!

QR kôd cjenici

Moderan način prezentacije ponude 

Qr digitalni online cjenik izuzetno je pogodan za restorane i caffe barove, ali i za teretane, kozmetičke salone i druge uslužne djelatnosti.

Vaša ponuda i cjenik je već u đepu gosta!

Korištenjem QR cjenika gost Vašeg restorana više ne mora čekati konobara sa menijem već jednostavnim skeniranjem kôda na zaslon svog mobitela dobije informaciju o ponudi koju nije listao nitko prije njega.

Također često veće grupe dobiju na stol nekoliko klasičnih cjenika pa se izmjenjuju, čekaju ili gledaju ponudu preko tuđeg ramena. Sa QR cjenikom svi gosti u restoranu koji imaju mobitel (dakle svi gosti u restoranu) ako žele mogu prelistati vaš cjenik čim sjednu za stol.

iphone-pro-right