Izrada web stranica

[vc_row el_class=”Možda Vas zanima i…”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text css_animation=”top-to-bottom”]dizajnSvaka tvrtka, bilo da je tek počela sa radom ili posluje dugi niz godina, u cilju bolje prezentacije svojih proizvoda i usluga treba internet stranice. Na taj način Vaša tvrtka postaje krajnjem korisniku dostupna 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, tijekom cijele godine, bez obzira na blagdane i nedjelje, a Vaš klijent ne treba čekati na katalog kako bi se uvjerio u Vašu kvalitetu i ponudu.

Prepustite nam izradu Vaših internet stranica s povjerenjem i mi ćemo u skladu s Vašim željama i vizualnim identitetom tvrtke izraditi prezentacijski site koji će zadovoljiti sve Vaše potrebe i biti u skladu sa “pravilima zanata” kako bi osigurali maksimalnu funkcionalnost modernim vizualnim i tehničkim rješenjima.

Kolika je to investicija?

Cijena izrade web stranica ovisi o složenosti projekta, broju stranica, dodatnim skriptama i aplikacijama koje će eventualno biti korištene na Vašim internet stranicama. Kako bi mogli napraviti što konkretniju ponudu budite slobodni kontaktirati nas.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ el_class=”Možda Vas zanima i…”][vc_accordion title=”Možda Vas zanima i…” active_tab=”false” collapsible=”yes”][vc_accordion_tab title=”Web hosting”][vc_column_text css_animation=”left-to-right”]Web hostng usluga ili smještaj Vaših internetskih stranica je zakup dijela prostora servera na kojem će biti postavljena Vaša domena i stranice (kompletna web prezentacija) kao i pripadajući e-mail računi koje želite koristiti u svom hosting paketu. Ukratko bez hostinga nema web stranice ni mailova.

Naši hosting paketi (uključujući i najmanji) su definirani na način da zadovolje većinu potreba različitih profila korisnika, a ukoliko želite mijenjati bilo koju stavku iz specifikacije osnovnih paketa, za Vas ćemo kreirati Vaš osobni paket koji će sadržavati točno ono što želite, a uz to ćete smanjiti svoje troškove. opširnije[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Registracija domena”][vc_column_text css_animation=”left-to-right”]S obzirom da nudimo kompletna rješenja gdje se naš klijent ne treba dodatno zamarati tehničkim detaljima, kod nas registracija domena i njeno upravljanje maksimalno pojednostavljeno.

…registracija domene kao i savjetovanje u vezi samog naziva i ekstezije a kasnije briga oko njene “vidljivosti” te isteku prepustite u potpunosti nama. Uz jednostavnu registracija po povoljnim cijenama osiguravamo gotovo sve dostupne vršne domene: .hr .com .net .biz .net .com.hr .eu

Registracijom domene Vaš prostor na internetu postaje vidljiv već slijedeći dan.[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Održavanje web stranica”][vc_column_text]Vrlo često web stranice i ne zahtijevaju česte izmjene pa manje izmjene na web stranica i ne naplaćujemo. Ako imate potrebe za češćim ažuriranjem i tu Vam stojimo na raspolaganju. Cijena održavanja iznosi od 120 – 160 kn ovisno o složenosti.

Ako trebate portal ili blog kojeg bi željeli samo održavati onda preporučamo jedan od najpopularnijih CMS sistema, WordPress. Na našim serverima instaliramo WordPress platformu pod najvišim sigurnosnim standardima.
wp[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_separator][invicta_heading primary_line_html_elem=”h2″ alignment=”center” size=”big” primary_line=”Do web stranice 4 lagana koraka” primary_line_keywords=”4,lagana” secondary_line=”Ako ste ograničeni vremenom i budžetom uz naš START PAKET Vaša prezentacija na internetu može biti spremna i unutar 3 dana!” secondary_line_keywords=”START,PAKET” secondary_line_html_elem=”h3″][invicta_steps animation=”animated” icon_1=”icon-group” icon_2=”icon-sitemap” icon_3=”icon-puzzle-piece” icon_4=”icon-globe” name_1=”Dogovor” text_1=”Saslušamo Vaše želje, konzultiramo i predlažemo najbolju varijantu za potrebe Vašeg projekta” name_2=”Ideja” text_2=”Razrada i kreiranje idejnog rješenja. Nakon usvajanja prijedloga dizajna prelazimo na slijedeći korak.” name_3=”Hosting i domena” text_3=”Registracija željene domene i aktivacija hosting paketa. Otvaranje email adresa na domeni i finalizacija izrade samih web stranica.” name_4=”Završetak” text_4=”Vaše web stranice su online i dostupne svima na internetu. Manje korekcije u dizajnu i sadržaju prvih 15 dana ne naplaćujemo.”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_text_separator title=”Neki od naših radova” title_align=”separator_align_center”][rev_slider_vc alias=”reference”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_text_separator title=”Start paket!” title_align=”separator_align_center”][invicta_calltoaction primary_line=”Svakako provjerite?!?” secondary_line=”Minimalna investicijamaksimalna prezentacija” label=”Klikni me!” link_type=”page” page_id=”624″ post_id=”354″ project_id=”461″ url=”http://” color=”red” icon=”icon-thumbs-up” icon_position=”right” style=”style_2″ css_animation=”appear” primary_line_keywords=”Svakako” secondary_line_keywords=”maksimalna” photogallery_id=”521″][/vc_column][/vc_row]