dizajnSvaka tvrtka, bilo da je tek počela sa radom ili posluje dugi niz godina, u cilju bolje prezentacije svojih proizvoda i usluga treba internet stranice. Na taj način Vaša tvrtka postaje krajnjem korisniku dostupna 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, tijekom cijele godine, bez obzira na blagdane i nedjelje, a Vaš klijent ne treba čekati na katalog kako bi se uvjerio u Vašu kvalitetu i ponudu.

Prepustite nam izradu Vaših internet stranica s povjerenjem i mi ćemo u skladu s Vašim željama i vizualnim identitetom tvrtke izraditi prezentacijski site koji će zadovoljiti sve Vaše potrebe i biti u skladu sa “pravilima zanata” kako bi osigurali maksimalnu funkcionalnost modernim vizualnim i tehničkim rješenjima.

Kolika je to investicija?

Cijena izrade web stranica ovisi o složenosti projekta, broju stranica, dodatnim skriptama i aplikacijama koje će eventualno biti korištene na Vašim internet stranicama. Kako bi mogli napraviti što konkretniju ponudu budite slobodni kontaktirati nas.

Možda Vas zanima i...

Web hosting

Web hostng usluga ili smještaj Vaših internetskih stranica je zakup dijela prostora servera na kojem će biti postavljena Vaša domena i stranice (kompletna web prezentacija) kao i pripadajući e-mail računi koje želite koristiti u svom hosting paketu. Ukratko bez hostinga nema web stranice ni mailova.

Naši hosting paketi (uključujući i najmanji) su definirani na način da zadovolje većinu potreba različitih profila korisnika, a ukoliko želite mijenjati bilo koju stavku iz specifikacije osnovnih paketa, za Vas ćemo kreirati Vaš osobni paket koji će sadržavati točno ono što želite, a uz to ćete smanjiti svoje troškove. opširnije

Registracija domena

S obzirom da nudimo kompletna rješenja gdje se naš klijent ne treba dodatno zamarati tehničkim detaljima, kod nas registracija domena i njeno upravljanje maksimalno pojednostavljeno.

…registracija domene kao i savjetovanje u vezi samog naziva i ekstezije a kasnije briga oko njene “vidljivosti” te isteku prepustite u potpunosti nama. Uz jednostavnu registracija po povoljnim cijenama osiguravamo gotovo sve dostupne vršne domene: .hr .com .net .biz .net .com.hr .eu

Registracijom domene Vaš prostor na internetu postaje vidljiv već slijedeći dan.

Održavanje web stranica

Vrlo često web stranice i ne zahtijevaju česte izmjene pa manje izmjene na web stranica i ne naplaćujemo. Ako imate potrebe za češćim ažuriranjem i tu Vam stojimo na raspolaganju. Cijena održavanja iznosi od 120 – 160 kn ovisno o složenosti.

Ako trebate portal ili blog kojeg bi željeli samo održavati onda preporučamo jedan od najpopularnijih CMS sistema, WordPress. Na našim serverima instaliramo WordPress platformu pod najvišim sigurnosnim standardima.
wp

Do web stranice 4 lagana koraka

Ako ste ograničeni vremenom i budžetom uz naš START PAKET Vaša prezentacija na internetu može biti spremna i unutar 3 dana!

Dogovor
Saslušamo Vaše želje, konzultiramo i predlažemo najbolju varijantu za potrebe Vašeg projekta
Ideja
Razrada i kreiranje idejnog rješenja. Nakon usvajanja prijedloga dizajna prelazimo na slijedeći korak.
Hosting i domena
Registracija željene domene i aktivacija hosting paketa. Otvaranje email adresa na domeni i finalizacija izrade samih web stranica.
Završetak
Vaše web stranice su online i dostupne svima na internetu. Manje korekcije u dizajnu i sadržaju prvih 15 dana ne naplaćujemo.

Neki od naših radova

Start paket!

Svakako provjerite?!?
Minimalna investicijamaksimalna prezentacija

Kontaktirajte nas

  • Put gimnazije 39, 22000 Šibenik
  • 022 200-456
  • 098 167 69 60

Live support

Ako imate upit vezan uz naše usluge kontaktirajte nas preko chat sustava podrške uživo. Ako smo trenutno offline ostavite nam poruku.
© 2013. - 2020. PRO WEB - All Rights Reserved