Interaktivna karta internetskog pristupa u Hrvatskoj

Interaktivna karta internetskog pristupa u Hrvatskoj

HAKOM je u ponedjeljak na svojim stranicama objavio  interaktivnu kartu područja na kojima je dostupan širokopojasni pristup internetu. Podaci na karti prikazuju se za tri brzine (od 2 do 30 Mbit/s, od 30 Mbit/s do 100 Mbit/s te za brzine od 100 Mbit/s na više), ali uz napomenu da se prikazuju brzine tako da ih je moguće ostvariti bez većih ulaganja, odnosno radova na elektroničkim komunikacijskim mrežama.

Na karti prikazuju i informacije o postojanju infrastrukture jednog, ili više operatora na određenom području.

Iz HAKOM-a navode da će ovaj projekt jedinicama lokalne samouprave i ostalim zainteresiranim nositeljima investicija u širokopojasni pristup, koji namjeravaju prijaviti projekte za potpore iz fondova EU-a, olakšati dokazivanje opravdanosti sufinanciranja projektnih prijedloga.

 interaktivnu kartu možete pogledati ovdje.

Izvor: www.24sata.hr

WEB HOSTING

Hosting paketi su definirani na način da zadovolje većinu potreba različitih profila korisnika, a ukoliko želite mijenjati bilo koju stavku iz specifikacije osnovnih paketa, za Vas ćemo kreirati Vaš osobni paket koji će sadržavati točno ono što želite, a uz to ćete smanjiti svoje troškove. opširnije

Kontaktirajte nas

  • Put gimnazije 39, 22000 Šibenik
  • 022 200-456
  • 098 167 69 60

Live support

Ako imate upit vezan uz naše usluge kontaktirajte nas preko chat sustava podrške uživo. Ako smo trenutno offline ostavite nam poruku.
© 2013. - 2020. PRO WEB - All Rights Reserved